Privacy Policy

See polish version below

The administration of personal data and consent to their processing is entirely voluntary. Any
personal data provided to us are processed to the extent and the purpose for which you have
agreed. However, if you choose not to provide us the necessary data to perform the service and
you don’t agree to proceed the consent, unfortunately we can not process your order.
Please remember that anytime you have the right to update or remove your personal data. You
may do it by yourself or you may use our assistance, which will be happy to give.
We assure you that our company complies with the restrictive security policy of personal data. Your
personal information is safe with us and we make every effort to higher the level of protection every
year. We believe that, see our privacy policy will make you feel safe and enjoy shopping at
LivingFromYourSoul.org

I. Who is the administrator of personal data at LivingFromYourSoul.org
The administrator, which is responsible for ensuring your data security of the personal information
is:
LocalHeroes Tamara Romaniuk
Zamlynie 48
32-046 Minoga
NIP: PL677-164-64-24

The administrator registered with the General Inspector for Personal Data Protection (GIODO) data
base called LocalHeroes.pl, which is located in the book number 123456.

II. How do we protect your information?

The administrator simultaneously with the registration of the Inspector General has implemented a
security policy LocalHeroes.pl personal data and IT system security policies that ensure effective
protection of your personal information.
The most important elements of the system to protect your personal data include:
A Rapid SSL Certificate GeoTrust Company. It ensures that the communication between your
computer and LocalHeroes.pl is encrypted with 256-bit key. This makes it completely safe and
impossible to “eavesdrop” by others.
B. The only access to your personal data have those LocalHeroes.pl employees who have been
trained in accordance with the security policy of personal data and signed the relevant obligations
obliging them to protect.
C. LocalHeroes.pl IT system meets all standards of personal data protection.
To ensure the protection of data technical and organizational measures has been applied with the
requirements specified in the regulations on protection of personal data; including the Regulation of
the Minister of Internal Affairs and Administration of 29 April 2004. On personal data processing
documentation and technical and organizational conditions which should be fulfilled equipment and
systems used for processing personal data (Dz. U. No 100, item. 1024) and the guidelines of the
Inspector General for Personal Data Protection.
The administrator complied with all the obligations provided by law for the protection of personal
data

III. What do we use your information for?
A. Placing an order
During sładania order, please provide us with the data necessary to perform the contract, which in the case registered and logged częściowopobierane
customers automatically from the data given at registration.

When ordering please specify:
1. name and surname or name of the company / institution – necessary to issue a document addressing sales and shipment; 2. address (street, house number /
or the number of house and flat, zip code and city) – needed to be addressed consignment;
3. e-mail – necessary for communication related to the performance of the contract;
4. phone number – necessary for the selection of certain methods of delivery (required by carriers).

If the ordering customer chooses the delivery to a different address than the one indicated when registering or ordering, please also specify:
1. name and surname or name of the company / institution – we needed to be addressed consignment;
2. the address (street, house number / or the number of house and flat, zip code and city) – needed to be addressed consignment;
3. The phone number for the consignee – necessary for the selection of certain methods of delivery (required by carriers).

If the ordering customer selects the issuance of a sales document for other data than those indicated when registering or ordering, please also specify:
1. name and surname or name of the company / institution – necessary to issue a sales receipt;
2.IP (street, house number / or the number of house and flat, zip code and city) – necessary for the issue of proof of sale;
3. Tax Identification Number – niezbędnydo issue a sales receipt.

Data given in the course of the order is processed by LivingFromYourSoul.org and the following entities in the range given below:
1. at the moment the lack of additional operators

2. name, address, VAT number indicated as the data that is to be exposed to a sales document are transmitted in the form of a sales document to the
accounting system:
a. The Power of Blue Media SA service provider ifirma.pl

If you obtain payments using an external payment system, all the data given after going to the site operator payments are recorded only in its database,
and are in no way available or stored by SprawdzonySklep.pl.

LivingFromYourSoul.org operators work with the following payments:
a.PayU SA service provider payu.pl

If you obtain payment of the installment system using an external LivingFromYourSoul.org shop will provide all the data, unless they were given after
going on an installment system website, exclusively selected by you ratalnemu system.

LivingFromYourSoul.org compatible with the following system operators installment:
a. The sail SA, the operator zagiel.com.pl

B. Newsletter subscription
In case of newsletter subscriptions and the acceptance of its receipt, registering or ordering, we
ask only to enter your e-mail address to which we will send commercial information. You may
change subscription of the newsletter at any time by logging into your account in LocalHeroes.pl or
by clicking canceling the subscription in the footer of each newsletter.
Data given in the course of newsletter subscriptions are processed by LocalHeroes.pl and the
following entities:
a. Nazwa.pl
b. Faktura.pl

IV. Which personal data are collected automatically when entering the LocalHeroes.pl portal?

A. The LocalHeroes.pl (server)
The computer system, which uses LocalHeroes.pl automatically collects data logs that are related
to the device you are using by connecting to the LocalHeroes.pl These data are collected only for
statistical purposes and include: device type, operating system, web browser type, screen
resolution, color depth, IP, Internet service providers, or address entry to LocalHeroes.pl. These
data are used only for the optimization of LocalHeroes.pl process in order to maximize
convenience of use.
These data are never combined with data stated in referred in Part III and are the only material for
statistical analysis and mechanism for correcting systemic errors.

B. NazwaSerwisu.pl (cookies)
LocalHeroes.pl utilizes “cookies”, which are text files placed on your device, to help LocalHeroes.pl
identify you and reach your needs in LocalHeroes.pl system.
LocalHeroes.pl uses cookies to:
1. remember login (session lasts 30 minutes, after which the cookie is deleted);
2. remember the contents of your shopping cart (session lasts 30 days, after which the cookie is
deleted);
3. remember your display preferences LocalHeroes.pl (session lasts 30 days, after which the
cookie is deleted);
4. The production of statistics and reports viewership functioning LocalHeroes.pl
In the case you do not agree with placing cookies on your device you can block it by configuring
your web browser. The information how to do this can be found in the help files of your web
browser. Unfortunately, in the case of blocking cookies from LocalHeroes.pl we can not guarantee
correct operation.
In the case you agree to place on your device cookies, but at the end of the visit on
LocalHeroes.pl portal you want to delete them, you can do so without any risk. The information
about how to do it you will find in the help file of your web browser.

C. Google Analytics (cookies)
Google Analytics utilizes “cookies”, which are text files placed on your device in order to allow
examination by LocalHeroes.pl traffic sources and the way in which visitors use it.
Google collects data on our servers acquired from placing cookies on the devices and use this
information to create reports and other services related to traffic and internet usage.
Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law or in the
case where such third parties process the information on Google’s behalf.
These data are never combined with data stated, referred to in Part III and are the only material for
statistical analysis and mechanism for correcting systemic errors.
In the case, you do not agree to placed on your device cookies you can block them by configuring
the web browser. For information on how to do this you can find help in your web browser.
Unfortunately, in the case of blocking Google cookies we can not guarantee correct operation at
LocalHeroes.pl
In the case you agree to place on your device Google cookies, but you wish to delete them at the
end of the visit at LocalHeroes.pl, you can do so without risk. Information about how to do this can
be found in the help files in your web browser.

D. Google AdWords (cookies)
Google AdWords uses the “cookies” technology, which are text files placed on your device in order
to enable the LocalHeroes.pl assess the accuracy and effectiveness of its advertising policy.
Google collects data on our servers acquired from placing cookies on the devices and use this
information to create reports and other services related to traffic and internet usage.
Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law or in the
case where such third parties process the information on Google’s behalf.
These data are never combined with data stated, referred to in Part III and are the only material for
statistical analysis and mechanism for correcting systemic errors.
In the case you do not agree to placed on your device Cookies you can block them by configuring
your web browser. For information on how to do this can be found in the help files of your web
browser. Unfortunately, in the case of blocking Google cookies we can not guarantee correct
operation at LocalHeroes.pl
In the case you agree to place on your device Google cookies, but at the end of your visit at
LocalHeroes.pl you want to delete them, you can do so without risk. The information about how to
do this can be found in the help files of your web browser.

V. LocalHeroes.pl Partners Secured Privacy Policy
LocalHeroes.pl very carefully selects business partners and as carefully verifies the LocalHeroes.pl
posting links to other websites. LocalHeroes.pl is not responsible for the standard and the privacy
policy applied by the owners, operators and administrators of these sites. Therefore, we
recommend verifying each of our partners independently to decide whether you wish to entrust
your personal data.

VI. Sharing your personal information
In certain situations where the applicable law requires the Administrator is obliged to give the
access of LocalHeroes data to state authorities. With the exception of these situations, your
personal information will be disclosed only to the extent, purpose and entities listed in this privacy
policy.

VII. Changing the privacy policy LocalHeroes.pl
LocalHeroes.pl reserves the right to change this privacy policy, in the case it will required by the
applicable law. In this case LocalHeroes.pl will change the conditions for the purpose of better
functioning or technological change. LocalHeroes.pl will introduce a higher level than the minimum
required by law.
About such a change LocalHeroes.pl notify electronically (to the indicated when registering e-mail).
Notification will be sent at least 30 days before the entry into force of new regulations.
The actual text of LocalHeroes.pl will inform will always be placed at http://LocalHeroes.pl/
politykaprywatnosci

VIII. Contact
LocalHeroes.pl contacts you using the e-mail specified by you. In rare specific situations we may
use your phone number provided by you.
If you have any questions or concerns about the privacy and security of your personal information
feel free to contact us via e-mail: revolution@LocalHeroes.pl
If you wish to update or delete your personal information, if you can not or do not want to do this
yourself, please contact us via e-mail: revolution@LocalHeroes.pl
In these cases, you can also correspond with us at:

LocalHeroes.pl Tamara Romaniuk
Zamlynie 48
32-046 Minoga
Warszawa, 10.10.2015


 

Polish Version

Polityka prywatności LivingFromYourSoul.org
Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwilimasz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie, jak i korzystając z naszej pomocy, której chętnie udzielimy.

Zapewniamy Cię, że nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten z roku na rok był coraz wyższy. Wierzymy, że zapoznanie się z naszą polityką prywatności pozwoli Ci poczuć się bezpiecznie i cieszyć zakupami w LivingFromYourSoul.org

I. Kto jest administratorem danych osobowych LivingFromYourSoul.org
Administratorem danych osobowych LivingFromYourSoul.org (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa jest Twoim danym osobowym:
LocalHeroes.pl Tamara Romaniuk
Zamlynie 48
32-046 Minoga
NIP: 677-164-64-24
REGON: 2733407997
CEIDG: 1234567890

Administrator zarejestrował u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dalej GIODO) zbiór danych o nazwie LivingFromYourSoul.org, który znajduje się w księdze numer 123456.

II. Jak chronimy Twoje dane osobowe?
Administrator równocześnie z zarejestrowaniem w GIODO wdrożył w LivingFromYourSoul.org politykę bezpieczeństwa danych osobowych i politykę bezpieczeństwa systemu IT, które zapewniają skuteczną ochronę Twoich danych osobowych.

Do najważniejszych elementów systemu ochrony danych osobowych należą:
A. Certyfikat Rapid SSL firmy GeoTrust. Gwarantuje on, że komunikacja pomiędzy Twoim komputerem, a LivingFromYourSoul.org jest szyfrowana 256 bitowym kluczem.
B. Dostęp do Twoich danych osobowych, mają tylko ci pracownicy LivingFromYourSoul.org, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony.
C. System IT LivingFromYourSoul.org spełnia wszelkie standardy ochrony danych osobowych.

Zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych, w tym rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024) oraz wytycznymi Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

Administrator dopełnił wszelkich prawem przewidzianych obowiązków w zakresie ochrony danych osobowych.

III. Dlaczego i o jakie Twoje dane osobowe prosimy?

A. Złożenie zamówienie
W trakcie sładania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowopobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.

Przy składaniu zamówienia prosimy o podanie:
1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne do wystawienia dokumentu sprzedaży i zaadresowania przesyłki;2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędny do zaadresowania przesyłki;
3. e-mail – niezbędny do komunikacji związanej z realizacją zamówienia;
4. numer telefonu – niezbędny w przypadku wyboru niektórych metod dostawy (wymagany przez przewoźników).

W przypadku, kiedy przy składaniu zamówienia Klient wybierze dostawę na inny adres niż wskazany przy rejestracji lub składaniu zamówienia, prosimy dodatkowo o podanie:
1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne nam do zaadresowania przesyłki;
2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędny do zaadresowania przesyłki;
3. numer telefonu do odbiorcy przesyłki – niezbędny w przypadku wyboru niektórych metod dostawy (wymagany przez przewoźników).

W przypadku, kiedy przy składaniu zamówienia Klient wybierze wystawienie dokumentu sprzedaży na inne dane, niż wskazane przy rejestracji lub składaniu zamówienia, prosimy dodatkowo o podanie:
1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne do wystawienia dowodu sprzedaży;
2.adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędne do wystawienia dowodu sprzedaży;
3. numer NIP – niezbędnydo wystawienia dowodu sprzedaży.

Dane podane w trakcie składania zamówienia są przetwarzane przez LivingFromYourSoul.org i następujące podmioty w podanym poniżej zakresie:
1. na ten moment brak dodatkowych podmiotow

2. imię i nazwisko, adres, NIP wskazane jako dane na które ma być wystawiony dokument sprzedaży są przekazywane w postaci dokumentu sprzedaży do systemu księgowego:
a. Power Blue Media SA operatora serwisu ifirma.pl

W przypadku skorzystania z płatności z wykorzystaniem zewnętrznego systemu płatności, wszelkie dane podane po przejściu na stronę operatora płatności pozostają zarejestrowane wyłącznie w jego bazie i nie są w żaden sposób dostępne lub przechowywane przez SprawdzonySklep.pl.

LivingFromYourSoul.org współpracuje z następującymi operatorami płatności:
a.PayU SA operatora serwisu payu.pl

W przypadku skorzystania z płatności z wykorzystaniem zewnętrznego systemu ratalnego LivingFromYourSoul.org sklep przekaże wszystkie dane, o ile nie zostały one podane po przejściu na stronę systemu ratalnego, wyłącznie wybranemu przez Ciebie systemowi ratalnemu.

LivingFromYourSoul.org współpracuje z następującymi operatorami systemów ratalnych:
a. Żagiel SA operatora zagiel.com.pl

C. Subskrypcja newslettera
W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie w procesie rejestracji lub składania zamówienia prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który przesyłane będę informacje handlowe od Administratora, z których w każdej chwili możesz zrezygnować logując się na swoje konto w LivingFromYourSoul.org lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.

Dane podane w trakcie subskrypcji newslettera są przetwarzane przez LivingFromYourSoul.org
i następujące podmioty:
a. Agencja Interaktywna BV Sp. z o.o. operatora serwisu openmailing.pl

IV. Twoje dane osobowe, które pobierane są automatycznie po wejściu na LivingFromYourSoul.org

A. SprawdzonySklep.pl (serwer)
System informatyczny, z którego korzysta LivingFromYourSoul.org automatycznie gromadzi w logach dane związane z urządzeniem, z którego korzystasz łącząc się z LivingFromYourSoul.org Dane te gromadzone są jedynie w celach statystycznych i dotyczą: typu urządzenia, systemu operacyjnego, rodzaju przeglądarki internetowej, rozdzielczości ekranu, głębi kolorów, IP, dostawcy usług internetowych, czy adres wejścia na SprawdzonySklep.pl i są wykorzystywane jedynie w procesie optymalizacji LivingFromYourSoul.org w celu zapewnienia jak największej wygody korzystania.

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

B. SprawdzonySklep.pl (cookies)
LivingFromYourSoul.org wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia LivingFromYourSoul.org rozpoznania Ciebie i dostosowania LivingFromYourSoul.org do Twoich potrzeb.

LivingFromYourSoul.org wykorzystuje cookies do:
1. zapamiętania zalogowania (sesja trwa 30 minut, po czym cookie jest kasowane);
2. zapamiętania zawartości Twojego koszyka (sesja trwa 30 dni, po czym cookie jest kasowane);
3. zapamiętania Twoich preferencji wyświetlania LivingFromYourSoul.org (sesja trwa 30 dni, po czym cookie jest kasowane);
4. tworzenia statystyk i raportów oglądalności funkcjonowania LivingFromYourSoul.org

W przypadku, gdy nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies pochodzących z LivingFromYourSoul.org nie możemy zagwarantować jego poprawnego działania.

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies, ale po zakończeniu odwiedzin w LivingFromYourSoul.org chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak, to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

C. Google Analytics (cookies)
Google Analytics wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia przeanalizowania przez LivingFromYourSoul.org źródeł ruchu i sposobu, w jaki odwiedzający korzystają z niego.
Google gromadzi na swoich serwerach dane pozyskane z umieszczania na urządzeniach plików cookies i korzystaz tych informacji w celu tworzenia raportów i świadczenia innych usług związanych z ruchem i korzystaniem z internetu.
Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies Google nie możemy zagwarantować poprawnego działania LivingFromYourSoul.org

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies Google, ale po zakończeniu odwiedzin w LivingFromYourSoul.org chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

D. Google AdWords (cookies)
Google AdWords wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia przez LivingFromYourSoul.org oceny poprawności i skuteczności prowadzonej działalności reklamowej z wykorzystaniem sieci AdWords.
Google gromadzi na swoich serwerach dane pozyskane z umieszczania na urządzeniach plików cookies i korzysta z tych informacji w celu tworzenia raportów i świadczenia innych usług związanych z ruchem i korzystaniem z internetu.
Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies Google nie możemy zagwarantować poprawnego działania LivingFromYourSoul.org

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies Google, ale po zakończeniu odwiedzin w LivingFromYourSoul.org chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

V. Polityka prywatności bezpieczeństwa partnerów LivingFromYourSoul.org
LivingFromYourSoul.org bardzo starannie dobiera swoich partnerów biznesowych i równie starannie weryfikuje zamieszczanie w LivingFromYourSoul.org linki do innych stron internetowych. LivingFromYourSoul.org nie odpowiada jednak za standard i politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli, operatorów czy administratorów tych stron. Dlatego zalecamy weryfikację każdego z naszych partnerów w zakresie własnym i samodzielne podjęcie decyzji, czy chcesz powierzyć im Twoje dane osobowe.

VI. Udostępnianie Twoich danych osobowych
W szczególnych sytuacjach, w których obowiązujące prawo nakazuje administratorowi udostępnienie zebranych danych organom państwowym, LivingFromYourSoul.org dane takie udostępni. Za wyjątkiem tych sytuacji, Twoje dane osobowe będą ujawnianie wyłącznie w zakresie, celu i podmiotom wymienionym w niniejszej polityce prywatności.

VII. Zmiana polityki prywatności LivingFromYourSoul.org
LivingFromYourSoul.org zastrzega sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania LivingFromYourSoul.org lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem.

O takiej zmianie LivingFromYourSoul.org powiadomi drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowego regulaminu.

Aktualny tekst polityki prywatności zawsze będzie znajdować się pod adresem http://LivingFromYourSoul.org/politykaprywatnosci.html.

VIII. Kontakt
LivingFromYourSoul.org kontaktuje się z Tobą korzystając z podanego e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości co do polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail tamara@localheroes.pl
W przypadku chęci aktualizacji lub usunięcia Twoich danych osobowych, o ile nie możesz lub nie chcesz zrobić tego samodzielnie, prosimy o kontakt pod pod adresem e-mail tamara@localheroes.pl

W powyższych sprawach można również korespondować z nami pod adresem:
LocalHeroes.pl Tamara Romaniuk
Zamlynie 48
32-046 Minoga

Wersja 1.0 (Krakow, dnia 10.10. 2015 roku)